Stiftelsen for en Kritisk og Undersøkende Presse

DATASKUP 26. OKTOBER 2024

2024/10/26 09:30:00
Countdown placeholder
Nedtelling
jubileumstidsskrift
FULLE ESKER: Alle som var påmeldt SKUP-konferansen vil motta jubileumstidsskriftet, og overskuddslageret, her direkte fra trykkeriet, ligger i esker og vil bli delt ut i andre SKUP-sammenhenger.

114 sider med SKUP-historikk

Corona-viruset stoppet SKUP-konferansen, men det stoppet ikke produksjonen av jubileumstidsskriftet. 114 sider med SKUP-historikk og SKUP-historier markerer 30-årsjubileet og skulle blitt delt ut til alle deltagerne som kom til Tønsberg.

Av JOHN BONES
SKUP-konferanen skulle startet i morgen 27. mars, og det lå an til å bli rekorddeltagelse. Da kommuneoverlegen i Tønsberg 10. mars påla SKUP avlyse arrangementet, var det allerede påmeldt 643 deltagere.

Disse får nå tilsendt jubileumstidsskriftet i posten. Det sendes til jobbadressen til alle påmeldte, og frilansere som har besvart vårt spørsmål om privatadresse vil få det sendt hjem til seg. Det samme gjelder andre bidragsytere.

Maren Sæbø har vært redaktør av tidsskriftet, Alexander Prestmo har vært designansvarlig, og de fleste artiklene er skrevet av studenter ved Senter for undersøkende journalistikk (SUJO) i Bergen. De største mediene i Norge har annonsert i tidsskriftet, og Fritt ord har bidratt med støtte.

 

 

 

 

På forsiden nå